- Σε περίπτωση πού κάποιο από τα προϊόντα που σας στείλαμε, δεν σας ικανοποιεί μπορούμε να σας το αλλάξουμε εντός 15 ημερών από την παραλαβή του.
- Για να γίνει η αλλαγή θα χρειαστεί να μας στείλετε το προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβατε, αχρησιμοποίητο στο ίδιο σκληρό κουτί, συνοδευόμενο με το παραστατικό αγοράς με την ACS Courier και να μας ενημερώσετε (τηλεφωνικά ή με email) με ποιό άλλο προϊόν θα θέλατε να σας το αντικαταστήσουμε.
 
- Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η αλλαγή και από το κατάστημα μας ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 21 ΑΘΗΝΑ .
 
- Σε περίπτωση που η αλλαγή γίνει με αποστολή από μεταφορική εταιρία, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής της επιστροφής, συν τα έξοδα αποστολής της επαναποστολής.
 
Για τον υπολογισμό του χρόνου των 15 ημερών ισχύει η ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος που παραγγείλατε στην αρχική σας παραγγελία και δεν μπορεί να επεκτείνεται με αλλεπάλληλες αλλαγές.
 

Εξαιρέσεις Αλλαγών:

- Αλλαγές δεν γίνονται σε φακούς επαφής που έχουν γινει ειδική παραγγελία, όπως οι αστιγματικοί, οι πολυεστιακοί και οι έγχρωμοι με βαθμούς μυωπίας και δεν επιστρέφονται χρήματα
- Αλλαγές δεν γίνονται σε γυαλια ηλίου ή σκελετούς οράσεως που δεν ηταν άμεσα διαθέσιμα αλλά εγιναν κατόπιν παραγγελίας και εφόσον δεν παρουσιάζουν κάποιο ελλάτωμα.
- Αλλαγές δεν γίνονται σε προϊόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία από την κατασκευάστρια εταιρία, κατόπιν δικής σας παραγγελίας και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν επιστρέφονται χρήματα.