Σκοπός του παρόντος κειμένου είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων και συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό καθώς και της σχετικής ανάδειξης του νικητή ή της νικήτριας στο πλαίσιο του Διαγωνισμού. H συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων χωρίς οποιαδήποτε περαιτέρω  διαδικασία. Οι όροι θα είναι αναρτημένοι στον παρόντα σύνδεσμο καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού. 

 • Συμμετέχοντες στο διαγωνισμό του Omonia Optics, σε συνεργασία με την Unilens, είναι όλοι οι χρήστες του Instagram που έχουν μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους και ταυτόχρονα κάνουν follow το προφίλ του Omonia Optics και της Unilens στο instagram, και αναφέρουν στα σχόλια δύο προφίλ φίλου/ φίλης. 
 • Η ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού είναι η Παρασκευή 26/05/2023 και η ημερομηνία λήξης είναι η Κυριακή 11/06/2023 ώρα 23:59. 

Η διαδικασία συμμετοχής είναι η εξής: 

οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό καλούνται: 

α) να μεταβούν στους συνδέσμους https://www.instagram.com/omoniaoptics/ & https://www.instagram.com/unilens_greece/ όπου θα πρέπει να ακολουθήσουν τα account των εταιρειών

β) να μεταβούν στην παρούσα σελίδα, ώστε να διαβάσουν τους όρους  συμμετοχής και 

γ) να αφήσουν σχόλιο κάτω από την σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού,  αναφέροντας δύο προφίλ φίλου/ φίλης. Δεν γίνονται δεκτά υβριστικά, προσβλητικά  σχόλια και γενικά αντίθετα στο νόμο και στα χρηστά συναλλακτικά ήθη. 

 • Κάθε συμμετέχων/ συμμετέχουσα μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με ένα μόνο ενεργό προφίλ Instagram. Ακόμη, διευκρινίζεται πως ο διαγωνισμός δεν διενεργείται από το Facebook ή το Instagram, ούτε χορηγείται ή με άλλον τρόπο σχετίζεται με τις πλατφόρμες. Τέλος, η συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν προϋποθέτει την αγορά προϊόντος.  
 • Η κλήρωση των νικητών θα διεξαχθεί στην έδρα μας από την Δευτέρα 12/06/2023, μετά από τυχαία επιλογή μέσω της εφαρμογής Comment Picker. 
 • Τα δώρο, που θα δοθεί με τυχαία κλήρωση, είναι 1 ζευγάρι γυαλιά οράσεως Ray Ban & φακοί BlueControl από την HOYA
 • Η ενημέρωση του νικητή ή της νικήτριας του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί με την ανάρτηση σχετικής δημοσίευσης του ονόματος του τυχερού ή της τυχερής, όπως αυτό αναφέρεται στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram και εν συνεχεία ο νικητής/ η νικήτρια θα ειδοποιηθεί και με προσωπικό μήνυμα, ώστε να μας ενημερώσει για τον αριθμό των φακών (για τη συνταγή του).
 • Οι φακοί Hoya BlueControl θα διατεθούν χωρίς βαθμούς για όσους το επιθυμούν και σύμφωνα με την συνταγή τους για όποιον χρειάζεται διορθωτικά γυαλιά. Περιορισμός: Οι φακοί είναι με δείκτη διάθλασης 1.5 και το το σφαιροκυλινδρικό άθροισμα πρέπει να είναι μέχρι + 6.00 με μέγιστο αστιγματισμό 3.00 για υπερμετρωπία και -5.00 με μέγιστο αστιγματισμό 3 για μυωπία.
 • Το Omonia Optics και η Unilens διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν, να περιορίσουν ή να παρατείνουν τη διάρκεια διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, με τροποποίηση των παρόντων όρων. Ακόμη, διατηρούν το δικαίωμα να διακόψουν ή να ακυρώσουν το διαγωνισμό, οποιοδήποτε μέρος αυτού, ή/και την κλήρωση. 
 • Οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχής του στο Διαγωνισμό, θέτοντας το σχόλιό τους  κάτω από την σχετική ανάρτηση παρέχουν τη ρητή και σαφή τους συγκατάθεση, κατά  την έννοια του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, όπως ισχύει, για τη  συλλογή των προσωπικών τους δεδομένων και την επεξεργασία τους για τις ανάγκες  διεξαγωγής του διαγωνισμού, δηλαδή για τους σκοπούς της διοργάνωσης και ολοκλήρωσης της κλήρωσης και της ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους  συμμετέχοντες και ιδίως τους νικητές του διαγωνισμού. Τα προσωπικά δεδομένα των  συμμετεχόντων δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους και δεν διαβιβάζονται εκτός του  Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Τα προσωπικά δεδομένα των νικητών θα τηρούνται μέχρι την παράδοση του δώρου κατά τα ανωτέρω και εν συνεχεία θα καταστρέφονται. 
 • Κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης, διόρθωσης, αντίρρησης  στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του, όπως προβλέπονται  στο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων. Για την άσκηση των δικαιωμάτων του ο  συμμετέχων μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας στο omoniaoptics@gmail.com.
 • Οποιαδήποτε στιγμή ο συμμετέχων μπορεί να ανακαλέσει ελεύθερα τη συγκατάθεσή του και να ζητήσει διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων ή να διαγράψει ο ίδιος το σχόλιο του κάτω από την αντίστοιχη δημοσίευση. 

Καλή επιτυχία σε όλους! 


Τι ορίζουμε ως χαμηλή όραση......

Ως χαμηλή όραση ορίζεται η κατάσταση μειωμένης οπτικής οξύτητας μικρότερη απο 4/10 ή και οπτικό πεδίο μικρότερο των 60 μοιρών ( οι ορισμοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την νομοθεσία της κάθε χώρας).

Θα με βοηθήσουν....?

Τα βοηθήματα χαμηλής όρασης ( LOW VISION AIDS - LVA ) ως κύριο σκοπό έχουν την μεγένθυση της εικόνας, άρα την υποστήριξη της όρασης.....και για μακριά αλλά κυρίως για κοντινή διόρθωση...

Τα βοηθήματα μας...

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα βοηθημάτων χαμηλής όρασης, Γερμανικής κατασκευής.

Μεγεθυντικούς φακούς....

Μεγεθυντικοί χάρακες και μεγεθυντικοί φακοί με ή χωρίς φωτισμό.....

Διόφθαλμα συστήματα...

Διόφθαλμα συστήματα με ξεχωριστή εστίαση για κάθε οφθαλμό και δυνατότητα επιλογής απόστασης διόρθωσης ....

Digital....

Τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά βοηθήματα που σας δίνουν την δυνατότητα να ρυθμίσετε την μεγένθυση που επιθυμείτε...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210-5231390

Τα βοηθήματα διατίθονται κατόπιν εξέτασης και δοκιμής απο εξειδικευμένο οπτομέτρη με πολυετή πείρα .

Είναι απαραίτητο να εχετε κλείσει το ραντεβού σας.